Fa pocs dies ens va arribar a la redacció de Marsoc una queixa veïnal relacionada amb l’estat d’alguns solars de Vilafranca que es troben en estat d’abandonament.

En concret, la queixa se centrava en un dels immobles situat a l’avinguda de Ses Escoles (vegeu la galeria d’imatges que teniu a continuació), molt a prop del centre Es Cremat, on a partir de la setmana que ve els alumnes retornaran a les aules. És precisament aquest fet el que dona rellevància al problema i augmenta la preocupació: la quantitat d’escombraries i d’objectes perillosos que s’hi han abocat, juntament amb la insalubritat que comporta l’estat del sol, al costat d’una escola.

A Vilafranca són nombrosos els solars en mal estat, que seveixen d’abocador de fems i provoquen l’aparició de plagues de rates i insectes. Qui ha d’assumir la responsabilitat de la seva neteja? L’Ajuntament n’hauria de fer un seguiment exhaustiu i obligar els propietaris a dur a terme el seu manteniment? De quina manera? Volem saber la vostra opinió!

1 COMENTARI
  1. Bones. Pel que he sentit dir, aquest solar d’aquesta foto estava en molt pitjor estat, i es va contractar una empresa constructora del poble per netejar-ho per així posar-lo a la venta. Per tant em pareix absurda aquesta queixa.

Digues la teva!