El sector jove dels Boiets es va desplaçar a Muro aquest cap de setmana en motiu de la II Trobada de Colles Infantils de les Illes Balears. A la trobada, organitzada per la Federació de Dimonis, Diables i Bèsties de foc de les Illes Balears, hi participaren joves de nou pobles distints que en xifres reals sumen uns dos-cents dimonions cremant.

D’aquest total, devuit eren vilfranquers que foren acompanyats per nou monitors, sense aquests res seria possible. Aquest és l’estol local que pegà foc a Muro:

Les imatges parlen per si soles, el públic va quedar enlluernat amb l’espectacle i amb la posada en escena dels joves artistes. Com hem pogut llegir a premsa, els joves recalquen que el que més els agrada de fer de dimonis és que passen de ser les ‘víctimes’ d’aquests a ser els temibles diables que els turmenten any rere any. 

L’acte acabà amb un gran correfoc, aquesta imatge és d’una encesa conjunta:

Els Boiets cremant pels carrers de Muro:

Digues la teva!