Fa gairebé un any, el club ciclista vilafranquer, els Estiracames, es reuniren per parlar del seu propi futur. Motivats per la crescuda exponencial de ciclistes durant els darrers anys, decidiren crear o, millor dit, recuperar l’antiga Sociedad Ciclista de Villafranca que la Federació de Ciclisme Balear havia donat de baixa a l’any 2002 per inactivitat.

Així doncs, les idees rodaren i aviat tengueren enllestits els estatuts i la paperassa perquè l’operació pogués ser processada altre cop per la Federació. Ara bé, com bé sabeu, la bicicleta no ha estat l’únic esport que ha crescut durant els darrers anys al poble. Els anomenats La Vila Runners també han anat trobant seguidors i creant escola i també filosofia. D’aquesta manera, uns i altres decidiren emprendre la nova etapa junts i fusionar el club per fer-ne un de més gran i que englobi més esports.

La notícia arribà just ahir quan, des de la Federació, anunciaren l’alta oficial del club, ara anomenat Societat Esportiva de Vilafranca. Des de Marsoc estam impacients per saber més coses d’aquest nou grup. Pel que sabem, el president serà en Jaume Mascaró però dins la directiva també hi trobam en Maties Amengual, en Toni Oliver, en Jaume Català i Guillem Català. A part de la directiva, ens han dit que l’organigrama del club és ambiciós i que hi trobarem diferents disciplines dins cada esport. 

Benvinguts, sort i quilòmetres!

 

 

 

 

Digues la teva!