Aquest diumenge els Boiets celebraren una de les seves dues cites importants de l’any: el dinar dels boiets més joves. El dinar va anar com un seda, ni el temps ni el fred pogueren aturar la flama d’aquest col·lectiu que utilitzà la carpa del parc com a refugi. 

Amb aquest dinar els Boiets es consoliden com una de les organitzacions més grosses del poble i amb més futur. El jovent vilafranquer vol cremar i vol ser dimoni i així va quedar demostrat, ja que hi participaren una seixantena de persones, entre joves i familiars.

Des de l’organització ens han transmès la seva alegria i les ganes que tenen de seguir treballant amb el projecte. Ens comentaren que són aquest tipus d’actes els imprescindibles per fer colla i per fer poble. I aprofitaren l’avinentesa per recordar-nos que la següent cita clau serà el proper 17 de març. Aquest dia es celebrarà el gran fogueró per tothom que hi vulgui participar.

Foc i fum!

Digues la teva!