Redactant aquest article, hem hagut d’afegir aquest primer paràgraf ja que ens han informat que aquesta mateixa nit han entrat a un altre bar.

L’article era aquest:

Finalment, aquest Nadal ha tengut un gust agredolç. El que havia de ser la màgica Nit de Reis, es va convertir en un malson per diferents comerços i bars de la vila. Pel que sabem, aquesta vegada es varen produir almenys tres robatoris, tots a la carretera principal. Els lladres aprofitaren les altes hores de la matinada per entrar a les instal·lacions. Pel que ens han contat, va ser entre les 4 i les 7 del matí.

Per desgràcia, el problema ha anat en crescendo en els últims mesos. Podem dir que en un any i mig, aproximadament, s’han dut a terme més de vint robatoris a comerços i a particulars. Molts d’ells han estat repetitius i, fins i tot, hi ha hagut enfrontaments directes amb els infractors.

La situació és alarmant i la percepció d’inseguretat augmenta. A més, no s’han trobat gairebé culpables tot i que els robatoris hagin anat en augment. I no només a la vila, també hem pogut constatar com el problema traspassa els municipis de tot el pla.

La Guàrdia Civil s’està veient desbordada i des de l’Ajuntament no s’ha fet cap comunicat al respecte i per ara no es preveu aquest punt al proper plenari. El que està clar és que s’han de trobar solucions i tractar el tema.

Ara bé, per la seva banda, varis vilafranquers ja han aixecat la veu per trobar solucions. Una de les que proposen és la creació de grups veïnals per fer guàrdies nocturnes. Aquesta idea no és nova al poble, fa un grapat d’anys, els vilafranquers ja es mobilitzaren per fer front als robatoris.

2 COMENTARIS
  1. No em cap dis el cap com no porem fer res ‘hi la policia local n’hi la guardia civil pens que amb els imposts que pagam , be podriam tenir una bona seguridat i no haver de fer guardias els propis veins . Es increible tot aixo .

  2. crec que vos haurieu d’informar que hi ha hagut patrulles de vigilància de nit, tant de la guardia civil com de la policia local, però pensau que mai és un grup totsol que actúa. Hi ha un grup que vigila i l’altre va a robar.

Digues la teva!