Diumenge passat, la Gent Gran Vilafranquera celebrà el tradicional dinar de Nadal. Enguany, per primer cop, ho va fer al  casal nou que es va omplir de gom a gom.

Al dinar no hi va faltar de res, ni les tradicionals neules nadalenques ni tampoc menjar. Ens asseguren que el centenar de presents gaudiren de tota la festivitat i del menú. Aquest estava compost per uns bons entrants, un primer plat de sopa farcida, porcella de segon i fruita i dolços nadalencs de postres. Des de Marsoc volem donar les gràcies a tot l’equip de voluntàries que, festa rere festa, fan possible que tot estigui a punt i en ordre. 

La festa es va allargar fins a ben entrada la fosca i va ser acompanyada per diferents agrupacions musicals i qualque espectacle en solitari. Per una banda hi participà la coral Vilacanta, també el grup vilafranquer de les havaneres i en Miquel Mola que cantà “Nit de Nadal”  i el “Tamborilero”.

De ben segur que tothom va quedat encantat i amb ganes de què arribi la pròxima.

Digues la teva!