Ahir vespre es reuniren a l’Ajuntament de Vilafranca els diferents representants polítics del poble amb la següent ordre del dia:

  1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior.
  2. Aprovació Pla Econòmic-Financer 2016.
  3. Moció a favor del diàleg, de condemna a la violència exercida l’1 d’Octubre per la Guàrdia Civil i la Policia Nacional i per la posada en llibertat dels presidents d’Òmnium Cultural i l’ANC (IxVi-Esquerra Republicana).
  4. Moció a favor de regular els parcs fotovoltaics (IxVi-Esquerra Republicana).
  5. Precs i preguntes.

Tots els punts s’aprovaren per unanimitat, excepte els punts 2 i 3. El 2 va ser votat a favor pel PxP, mentre que l’oposició es va abstenir. Per la seva banda, el punt 3 es va trobar amb l’oposició del Partit pel Poble que hi va votar en contra. 

Pel que fa a l’apartat de preguntes, MÉS demanà si s’han acabat les millores de l’enllumenat públic arran de les queixes de la falta de llum en els a diferents carrers. IxVi-Esquerra Republicana demanà explicacions a l’equip de govern per diferents temes com: la denúncia d’un abocador il·legal (imatges al final de l’article), la neteja del torrent i si per dur-la a terme es demanarà l’ajuda del Consell o pel tema de l’aigua: Quina quantitat hi ha pressupostada per fer millores i on s’invertiran els doblers recaptats. Ja que el contracte exposa que l’empresa ha de pagar una part al consorci d’aigües per cada litre que paga la població. 

 

 

Per saber-ne més, vos adjuntam els documents de cada punt:

PLA ECONÒMIC FINANCIER 2017 (2016)

Moció a favor de regular els parcs fotovoltaics

Moció 1 d´octubre

Digues la teva!