Les altes temperatures registrades aquest mes de juliol, juntament amb la gran quantitat d’esdeveniments festius que s’han dut a terme al poble, serà tot allò que ens vendrà al cap a tots els vilafranquers en pensar en l’estiu del 2017.

I és que les Festes s’han allargat enguany: des de ben bé gairebé principis de mes ja hi va haver actes de tota classe: esportius (la I Cursa Nocturna Es Refugi d’Es Niu), musicals (el concert aigualit de Loquillo o la tercera edició del festival Mélonfest), infantils (jocs esportius al parc Josep Maria Llompart, Experivila, etc.), culturals (xerrades, presentacions de llibres i representacions teatrals), etc.

Ara bé, els actes oficials emmarcats dins el programa de festes de La Beata 2017 començaren dia 14 amb una trobada de ball en línia al Parc Josep Maria Llompart i acabaren ahir, diumenge 30, amb Sa Revolta com a colofó. Cal destacar que, enguany, els actes previs a les verbenes han tengut més èxit d’assistència que els concerts nocturns, i que la participació dels vilafranquers ha estat essencial per fer unes festes ben nostrades. A més, les festes d’enguany també han tengut la seva dosi de sentimentalisme ja que na Maria “de Can Gori” tancava portes definitivament aquests dies. La mítica ferreteria ha estat oberta des de 1901 (documentat) i la seva posició estratègica (a l’epicentre del poble), així com el carisma de la família propietària, l’han convertida en un local de referència i un poc de tots els vilafranquers. Molta sort en aquesta nova etapa vital, Maria! 

El sopar solidari a benefici de la comunitat de Colomí (Bolívia) no va estar exempt d’emoció: els organitzadors ens varen fer arribar una sèrie de fotos (recollides a la galeria de més avall) que corroboren l’èxit total de l’acte. Es van recaudar 7.700€ i l’organització vol donar les gràcies a tots els assistents per l’ajuda rebuda.

Tot seguit trobareu una recopilació d’alguns dels millors moments d’aquestes dues darreres setmanes. Molts d’anys i fins l’any que ve!

 

Vídeo del ball dels caparrots amb na Maria “de can Gori” i n’Apol·lònia, la seva filla

Performance d’inici del Beatifoc, amb els Boiets de Foc

 

Digues la teva!