Segons ha pogut saber aquesta redacció, el pintor felanitxer Miquel Barceló estaria negociant la compra de la Teulera Nicolau, coneguda popularment com de Can Pedro Pere.

Una adquisió que se sumaria a la ja realitzada el 2008 amb la Teulera Rebassa i serviria per donar sortida a les necessitats del felanitxer per disposar de més espai per a les seves creacions ja que aquesta teulera disposa d’una gran nau.

S’ha de recordar que a la Teulera Rebassa, l’artista hi du a terme les seves ceràmiques que són cuites al forn de les instal·lacions.


La notícia ha rebut molt bona acollida dins la Vila ja que d’aquesta manera es dona sortida a unes instal·lacions que amb la normativa vigent, no es poden destinar a altres usos. La crisi de la construcció, que afectà de ple al sector teuler, provocà l’abandó d’aquesta activitat i, en conseqüència, d’aquestes infraestructures que a dia d’avui estan, en la seva majoria, deixades de la mà de Déu.

Digues la teva!