Segons ens han informat diferents fonts, fa uns mesos que l’Ajuntament està gestionant amb un parell d’entitats que participen del Casal el seu tancament i la reubicació de tots ells.

Tot apunta que els motius d’aquest tancament són fruit d’una retallada per part del Consistori en matèria social, tot i ser un dels espais més concorreguts i de referència del poble. Des de l’Ajuntament preveuen que hi ha espais públics suficients per abastir tots aquests col·lectius.

A dia d’avui, encara no se sap quins seran aquests espais per recol·locar associacions com la Gent Gran, les Mestresses 100% o la Gent des Pla, entre d’altres. Ni tampoc quin serà el local per oxigenar la Rectoria Vella quan es duguin a terme activitats puntuals en un mateix dia. O quin serà el centre neuràlgic per organitzar activitats cèntriques durant les festes de La Beata, la Fira del Meló o la Fira de Teatre i un llarg etcètera de conferències i d’altres, dutes a terme, per exemple, per l’OCB.

Per ara, el que sabem és que han informat als propietaris del local que, a partir del 31 d’agost, l’Ajuntament deixarà de pagar el lloguer i, per tant, ja no serà el ‘Casal del Poble’ després de més de 15 anys.

Digues la teva!