L’AMIPA de Vilafranca fa una setmana va informar que el passat dijous 1 de juny va acabar el termini de presentació de candidats i candidates a les eleccions per conformar la nova Junta Directiva de l’AMIPA.

El problema va ser que no es varen presentar les persones suficients per poder crear una junta. Davant d’aquesta situació inesperada l’AMIPA fa una crida perquè hi hagi un relleu i ens informen de les pèrdues i conseqüències directes que comporta no tenir AMIPA: perdre l’escola matinera, la organització de les activitats extraescolars, els delegats d’aula, la lectura en família, el cicle de xerrades per als pares i mares, el projecte de participació en el Pla municipal d’actuacions sobre consum de drogues i conductes additives, la inicitativa per arreglar els patis, la decoració per a la fira de Teatre, l’hort de l’escola i les diades lúdiques.

Per aquests motius, dijous (dia 15) a les 19.00h a la Rectoria Vella es celebrarà una assemblea general, on hi podran assistir tots els socis interessats en la continuïtat del projecte. Esperen que es presentin nous candidats disposats a ser membres de la Junta Directiva i evitar, així, la dissolució de l’APIMA.

Digues la teva!