Fa uns dies, des del Govern han informat que, a partir d’aquest mes, es començaran a obrir, progressivament, quatre línies de bus noves que uniran les poblacions més grans amb l’Aeroport.

Vilafranca, tot i no ser un poble molt gros, també comptarà amb aquest servei a partir de l’u de juny gràcies a la posició entre el mateix aeroport, les principals destinacions turístiques del Llevant i la M-20.

D’aquesta manera, els vilafranquers tendrem una via ràpida i còmoda per desplaçar-nos no només per anar de viatge sinó que també ens serà útil per anar a treballar tant a la Costa com a Son Sant Joan.

Tot i que encara no se sap el preu del bitllet, els usuaris habituals podran fer servir la targeta intermodal i gaudir dels descomptes que aquesta ofereix, així com els abonaments T20 i T40. El preu del bitllet senzill (sense descompte) oscil·larà entre els 5 i els 12 euros en funció de la destinació.

Es preveu que més de 330.000 usuaris facin servir les noves línies durant aquesta temporada d’estiu. Les línies Aerotib continuaran operatives durant l’hivern i ajustaran els seus horaris i itineraris en funció de l’evolució que hagi tengut el servei durant el període de maig a octubre.

En la següent imatge podeu veure les altres rutes i seguidament les obertures d’aquestes: 

A11: Peguera – Magaluf – Aeroport (inici 3 de maig)
A32: Can Picafort – Platja de Muro / Alcúdia – Aeroport (inici 3 de maig)
A42: Cala Bona – Cala Millor – Aeroport (inici 1 de juny)
A51: Cala d’Or – s’Arenal de Llucmajor – Aeroport (inici 15 de juny)

 

Digues la teva!