Àries (21/03-20/04)  

Amor: Àries ets de relacions estables però no t’adormis… dins la mar hi ha molts de taurons!

Salut: Vius a dormir amb es cul a l’aire, que és temps de constipats.

Doblers: Tot i que sa teva herència familiar sigui considerable, alerta que ets una puta mà foradada.

 

Taure (21/04-20/05) 

Amor: Ja està bé de tant de “folleteo”!!! Que comparteixis signe amb en George Clooney no te dóna dret a accedir a sa seva agenda de telèfon. Recorda que s’únic Don Juan, aquí a la Vila, és en Tomeu Penya.

Salut: Si ets tan tiquis miquis amb sa carn també ho has de ser amb es coent, a no ser que vulguis viure a damunt un flotador!!

Doblers: No te compres roba, no gastes amb gimnàs, no te’n vas de viatge, no compres col·leccions d’enciclopèdies… Encara no veus que es tabac i ses cerveses t’arruïnen?!!

 

Bessons (21/05-21/06) 

Amor: Ets una puta cabra loca, no saps on has de fer s’ou, te vens al millor comprador. Frena un poc que se’t passarà s’arròs!!

Salut: Aquesta vida tan sedentària només te durà problemes, mou es puta cul i deixa fer sa camilla.

Doblers: Cagondell no tens un puta duro, ses feines no te duren més d’un mes, espavila que no faràs un ca teva!

 

Càncer (22/06-22/07) 

Amor: No te canses de ser un picaflor: quan pareix que ho tens tot, te’n canses. No tens remei!

Salut: T’encanta el “ritmo de la noche”. I anar un dia a la setmana al gimnàs no basta per cremar tota sa merda que dus a dins. Pensa seriosament en una dieta detox.

Doblers: Ses aparences enganen i tu, d’això, en saps molt: vesteixes com un príncep però ets més pobre que una rata!!

 

Lleó (23/07-23/08) 

Amor: Pareix que es Beatles se varen inspirar amb tu per escriure Love is in the air. Ets enamoradís a matar i això te coses bones i no tant bones, convendria que aprenguessis a destriar, perquè a vegades “nooooo, no es amooor, lo que tu sieeeenteeees se llama obsesióóóóón”.

Salut: Ses porcelles des Cruce no perdonen, ja sabem que són molt bones, però sa carta també inclou ensalades. Ningú s’ha mort per fer una volta al dia a sa Síquia Llarga, ànims!!

Doblers: Ets un signe estalviador: es xinos i es Lidl fan s’agost amb tu. Pensa, però, a gastar-ne qualcun que sa vida són dos dies.

 

Verge (24/08 – 23/09)  

Amor: Sempre has estat un Don Juan amb un bec d’or, però s’edat no perdona i tu, a això, ara ho comences a entendre. Relaxa’t i gaudeix de sa vida monògama, que també té coses bones!

Salut: Te cuides, però a batzegades. Deixa anar es propòsits i apunta’t a un gimnàs o a ses classes de ball que sempre t’han fet ganes, però mai t’has atrevit a anar.

Doblers: Vas de net a net i no hi pots fer res, ets així. Un consell: substitueix ses cerveses per infusions, a la llarga mos ho agrairàs!

 

Balança (24/09 – 23/10) 

Amor: es teu sentit de sa justícia fa que ses teves relacions siguin molt equilibrades. Ets un afortunat perquè tens es do d’entendre i empatizar amb sa majoria de signes. Si t’emprenyes és perquè realment t’han tocat sa moral, per dir-ho finament…

Salut: es propi equilibri vital a vegades pot conduir-te a no gaudir de certs plaers pecaminosos de sa vida: has de tenir sempre en compte que una vegada a l’any, res no fa mal a ningú i Es Niu és obert fins tard es caps de setmana!

Doblers: com diu sa dita, “l’acontentar-se amb es seu és una gran ventura”. Ets feliç amb el que tens… Què més se pot demanar?

 

Escorpió (24/10 -22/11) 

Amor: tot i que hi ha qui diu que ets un mal bicho, és cert també que tota sa maldat te surt per sa cua. En es fons, aquest posat agressiu i una mica prepotent no és més que un gran escut per cobrir totes aquelles ferides produïdes per les pròpies inseguretats. Escorpí, cerques sempre algú que t’ajudi a ser millor, encara que saps que això només ho pots aconseguir tu.

Salut: ets un hipocondríac crònic, assumeix-ho! No tenguis tanta por a morir i, sobretot, a viure! S’esport s’ha de practicar també, dir-ho no es suficient…

Doblers: ets un emprenedor, però et falta empenta. En superar les pròpies inseguretats seràs el Rei del Mambo i et podràs comprar aquell Audi TT tan de moda a la Vila…

 

Sagitari (23/11- 24/12) 

Amor: baixa ja de s’ase, caparrut! Ja has demostrat que tens orgull per donar i per vendre. En ses relacions de parella sempre s’han de fer concessions, tot i que tu això no ho dugis gaire bé.

Salut: tens sa pell de brau i gaudeixes de s’esport que te permet estar en harmonia amb sa natura. Recorda, però, que sa pell és delicada i ara, que ve s’estiu, es sol crema es cul a ses llebres i tot!

Doblers: es matalàs ha estat es teu banc des de temps immemorables, és hora, però, de plantejar-te noves alternatives: sabies que existeix una banca ètica?

 

Capricorn (22/12 – 20/01) 

Amor: la primavera, la sang altera! Capricorn, ha arribat sa teva estació preferida perquè fa emergir tots es teus encants i et fa sentir guapo… Ja saps què toca, idò: posa’t aquella camiseta que et dona sort i exhibeix a la pista de ball des Bolero els passos de bachata que has anat perfeccionant durant tot l’hivern.
Salut: atent a la noche: el cos se’n ressenteix fort!

Doblers: evita es pagafantisme… Guarda’ls que per la Beata no te’n quedarà ni un i encara tendràs camí per recórrer!

 

Aquari (21/01 – 18/02) 

Amor: deixa oberta sa porta, mai saps quan apareixerà l’amor! Tothom ha passat penúries amoroses, però aquari, tu t’hi recrees. A més, has d’aprendre a valorar altres tipus d’amor (sa família és essencial i s’ha de cuidar).

Salut: els estudis sanitaris s’inventaren per qualque cosa… Deixa d’automedicar-te i comença una rutina esportiva que al Camp de Futbol hi ha més coses que un bar! Tant cos com ment t’ho agraïran.

Doblers: sa transparència no és es teu fort, però t’ajudaria a entendre com se’t fan forats tan grossos… Consell: apunta ses despeses quotidianes a una llibreta i no estiguis empegueït de reclamar el que és teu, ja està bé de morosos!

 

Peixos (19/02 – 20/03) 

Amor: et deixes endur per la corrent de l’afecte com a bon peixet que ets. Has de saber, però, quadrar-te qualque vegada i marcar els límits. Atura’t a mirar què hi ha dins tu i deixa de vetlar tant per s’altre.

Salut: deixa aquell maleït vici que l’únic que fa és fer-te perdre doblers i nervis. Lleva’t sa peresa de damunt i corr… Corr com si demà no existís i no t’aturis fins haver aconseguit pujar a Bonany i acabar al final de sa Síquia Llarga!

Doblers: i què t’hem de dir, peixos? Mai tendràs cap fortuna, però saps ser feliç amb el que tens. Tot i això, una mica d’ambició no ve mai malament a ningú…

Digues la teva!