Un any més, la Rua de la Vila ha demostrat que els vilafranquers són de la festa! La carretera va viure una gran desfilada de desfresses que comptà amb la presència del president dels Estats Units d’Amèrica, Donald Trump, en un flamant cotxe esportiu vermell juntament amb el seu personal de seguretat. Trump ha aprofitat per saludar la madona de s’Estanc Vell, na Maria Garí ‘Pujol’ després de passar per una estora vermella. A la Rua no han faltat les referències americanes i a la polèmica del mur de Mèxic. També s’han pogut veure heavys de Kiss, M&M’s, vaquers i indis, dàlmates, referències a Star Wars, quàdrigues romanes, nanets portant joves alegres, un grup de serventes fent tasques domèstiques i com no, ben acompanyats per la Vilatukada. 

Vos deixam amb un resum de les millors imatges del cap de setmana. Esperam que l’any que ve la festa sigui igual de bona i participativa!

Digues la teva!