Amb la força d’un tsunami els infants del poble varen sortir al carrer per mostrar les disfresses que feren a l’escola.

Dijous a migdia els alumnes de l’escola Es Cremat es varen vestir de festa. El tema elegit enguany, ha estat  la mar  i  com una riuada s’ha passejat pels carrers més cèntrics del poble. S’ha treballat de valent perquè estassin representants molts dels aspectes que envolten aquest tema. Hem pogut veure tot tipus d’animals marins: grumers, crancs, estrelles de mar, tortugues, peixos; també mariners, capitanes de tot tipus de vaixells, pirates, bussejadors, pescadors, equips de rescat, estudiants i herois marins. I, fins i un mogut tsunami que alegrava la passejada.

L’horabaixa fou el torn dels més petits. Infants, mestres, pares i mares de l’escoleta Cucarells han triat enguany el rock per disfressar-se. La festa començà

amb l’actuació de la Vilatukada Jove i acte seguit fou el torn de la desfilada pels carrers del poble.

 

Digues la teva!