Sembla que després d’un parell de dies d’haver vengut els Reis d’Orient a Vilafranca, just avui, dijous, ja pensam en les festes de Sant Antoni… Se veu que aquest poble té dins la sang les ganes de festa, de bauxa, de passar el temps amb amics i família i, sobretot, de gaudir de les nostres festes i tradicions!

El passat diumenge, va ser l’acte de cloenda de les festes de Nadal d’enguany, i la medalla final fou un concert a l’Església parroquial de la coral de Sant Joan.

IMG-20170109-WA0018

A pesar que les dimensions de l’espai triat eren grosses i pareix buit quan no hi ha massa gent, diumenge l’Església aconseguí una escalfor humana que feu acollidor aquest concert, al qual hi assistí bastanta gent.

Hi participà, a més de la coral adulta, la coral infantil, que delectà i va treure més d’un somriure a l’espectador. També hi participà el grup de cant coral del nostre poble, Vilacanta, dirigida per Carol Dawson.

Els espectadors pogueren gaudir d’un bon programa musical de Nadal i també d’algunes altres cançons més enllà del temari nadalenc.

IMG-20170112-WA0012

I és ben cert, que després d’aquest concert, els actes d’aquestes festes de Nadal no podien haver acabat millor, i com no, nosaltres ben orgullosos de ser-hi i poder-vos-els retransmetre.

Però ara el cervell nostre ja comença a pensar amb foc, fum, dimonis, herbes, simbombes, llonganisses i beneïdes . I és que no acabam una festa i ja ens ficam dins una altra. Ens veiem als foguerons, marsoquistes!

 

Digues la teva!