En el plenari d’aquest passat dimarts es va aprovar, amb els vots del PxP i Més Vilafranca i l’abstenció d’Independents-Esquerra, un conveni de col·laboració entre el Consell de Mallorca, La conselleria de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament.

Aquest conveni té com a finalitat la promoció i l’ús dels vehicles elèctrics a fi d’aconseguir un transport mediambientalment sostenible, amb la creació del distintiu i la targeta MELIB, que afavoreixi els usuaris de la mobilitat elèctrica en tots els municipis per igual. El desplegament de la mesura inclou un sistema de gestió centralitzada dels punts de connexió per tal que els usuaris puguin programar la recàrrega, fer-ne la reserva o localitzar la seva ubicació.


Perquè compartim aquest projecte i anhelam un futur més sostenible hi vàrem donar suport, però retraguérem a l’equip de govern del PxP la incongruència que representa la signatura d’aquest conveni sense tenir cap punt de subministrament instal·lat al poble i que no s’hagi presentat a cap de les convocatòries que han publicat tant el Consell com el Govern per aquest fi.

 

Digues la teva!