Dissabte 24 de setembre el club de lectura va tornar a l’activitat habitual: reunir-se i parlar sobre les opinions que ha suggerit la lectura d’un mateix llibre. Ben aviat rebreu, a través d’aquesta mateixa revista, una petita ressenya del que es va comentar del llibre Abans que el record torni cendra de Maria Escales.

A cada trobada, s’aprofita per distribuir el llibre de la nova lectura. Es fa una introducció ja sia per un dels membres del club o bé pel mateix autor. La propera proposta és La mort del número sis, de Pep Cirer. La contra-portada promet, diu així «a la memòria dels pintors anònims», sembla una convidada al reconeixement de l’anonimat, una particularitat no gaire habitual en el nostres dies. Veurem que serà en ser cuit.

img-20160924-wa0002

20160924_164531

 

Digues la teva!