Després d’una setmana tan intensa amb la fira de teatre vestint el nostre poble de festa, ha arribat l’hora de fer valoracions. I quina millor manera de fer-ho que demanant als nins i nines com han viscut aquesta fira.  Així doncs, aquí teniu un recull de les opinions més representatives dels alumnes de 6è de l’escola.

Àlex:

«(…) en el teatre hi havia circuits petits que al final li donaven pilotes i també tenia una catapulta que tirava una pilota, cada vegada feia més malabars diferents rebotant i per l’aire…..Me va agradar el teatre perquè va fer molta gràcia, xerrava amb paraules (jajalo, bu…) i també va ser impressionant els circuits, la catapulta (…)»

Catalina:

«(…) anàrem amb l’escola al poliesportiu, quasi ens agafà la pluja. Bé, vérem el teatre ‘Mòbil’; el representava un senyor que duia els pels de punta (…). De la fira, el millor és que hi ha molta gent per tot, i tens l’oportunitat de conèixer gent d’altres pobles, i fins i tot, d’altres països i d’altres continents. Però això no és tot, perquè, si vols, pots tenir alguns dels actors a casa teva a dormir durant la fira.»

Clàudia:

«Una obra que hem va agradar molt va ser: ‘El Principito’ perquè van contar la història ballant.»

«Quasi totes les obres eren amb català o castellà i els actors actuaven molt bé i eren molt amables.»

«No vaig poder anar al musical perquè no quedaven entrades, però una amiga em va enviar un vídeo i la veritat és que ho varen fer molt bé.»  

Miquel Àngel:

«(…) els amics em varen venir a veure quan feia de boiet de foc i també a veure mòbils .El que em va agradar més varen ser els boiets perquè jo participava.»            

 Viktor, Ethan i Mohamed:

«Mòbil mos va parèixer estrany, no xerraven . Mos agradaria saber com varen fer totes aquelles màquines.»       

Gerard:

«Els teatres de Vilafranca són impressionants i tan estranys que pareixen màgia.»       

Ikram:

«Un home feia malabars amb pilotes , per jo seria molt complicat però ell havia assajat per representar s’obra i ho feia molt bé.» 

«També hem fet mòbils a l’escola i també hem fet titelles de pirates.» 

 Joana Mª, Dayana i Salvador:

“La fira mos ha agradat perquè és molt divertida i hi ha hagut molta gent com cada any.» 

Margalida i Neus:

«Mos varen agradar quasi totes les obres perquè les vàrem entendre, manco una.»       

 Pep:

«Les obres que més m’han agradat han estat ‘Quina pescada’ i el Musical perquè ho feien molt bé, feien rialles, ballaven, cantaven i tocaven instruments.»

«El que no m’ha agradat ha estat el trull de la gent i els cotxes.»

«La cosa més estranya que he vist ha estat com els actors no es cansaven de fer la mateixa obra cada dia.» 

«Allò que menys me va agradar va ser el renou que feia la batucada. Però me va impressionar quan alçaven els tambors mentre tocaven.»

Pere:

«El que me va agradar més va ser el ambient del poble perquè et movies pel poble i hi havia teatres pel carrer i per tot, i també perquè els carrers estaven tallats i no passaven cotxes. I una cosa curiosa va ser que les pistes de patinatge estaven tancades i vàrem haver d’anar a patinar a la plaça Tomeu Penya i la gent que passava es pensava que era un espectacle i es quedaven mirant.» 

Victòria:

«Me va agradar ‘Transhumància’ perquè vaig trobar que el vestuari estava súper elaborat. També perquè ells mateixos feien els sons dels animals que estaven fets a mà.»

Lorena:

«Va ser súper divertit!!!»

«No me va agradar el col·lapse de gent i els carrers tancats. Perquè havies de fer una volta enorme per arribar a ca teva o altres llocs.» 

«M’ha agradat tot perquè tot tenia un punt que els feia diferents i donava emoció i vida a la funció de teatre.»   

Yadel i Aimad:

«Mòbil era graciosa, divertida i científica. Varen venir uns altres estudiants d’una altra escola, s’escola de Montuïri.» 

Com podem veure, unes opinions molt diverses i carregades d’il·lusió. Sense cap dubte, els més joves són els protagonistes d’aquesta fira. Any rere any, són més els que participen de la fira i esperen la pròxima amb més ganes.

Digues la teva!