Els responsables de les Institucions que patrocinen La FIET’16 han acompanyat avui a Palma a Sa Xerxa i a veïns de Vilafranca. Tots ells han destacat la repercussió que les activitats de la Fira Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears han aconseguit. La FIET és, en la seva 14 edició, un referent del teatre per a joves ja no solament en l’àmbit balear o estatal. La presència de companyies i programadors de la resta del món no deixa de créixer, el que permet estrenar a Vilafranca obres de primer nivell amb projecció i possibilitat de ser programades a tota Europa.

Del dijous 13 al diumenge 16, la FIET’16 presentarà a Vilafranca 75 espectacles entre obres de pagament a preus reduïts i propostes gratuïtes de carrer per a tots els públics. Una bona oportunitat de passar una bona estona d’oci en família!

presen-fiet16-convidats

Digues la teva!