El passat dia 13 de Setembre, el grup d’Independents Esquerra Republicana per Vilafranca (IxVI) presentava al plenari municipal una moció per demanar la reforma del PAC de Vilafranca.

La veritat és que el centre de salut demana a crits un manteniment millor que s’adeqüi a l’objectiu d’aquesta instal·lació: respondre a les necessitats sanitàries del poble amb uns mínims d’higiene i seguretat.

Quan un va d’urgències o a una visita concertada al centre, se n’adona sense voler, del mal aspecte de les parets, allò que no s’ha arreglat o l’estat d’interruptors, endolls, etc. En aquest moment en què l’atenció plena l’hauria de tenir la pròpia salut. Tenir el centre en aquest estat pot perjudicar tant als professionals que hi treballen com als pacients que hi van a la recerca d’una bona atenció. Tot i ser un centre petit hem de considerar que hi estan centralitzades també les urgències de Sant Joan, Petra, Porreres, Montuïri i Ariany, ni més ni manco que sis pobles. No oblidem que, alhora, és una connexió directa amb l’Hospital de Manacor. Tot i així, pareix que l’IBSalut hauria de fer una anàlisi urgent de les instal·lacions i fer tant una repassada de pintura com solucionar els problemes d’humitat que pateix l’edifici. La salut comença per una bona atenció primària, amb estris, personal i centres que així ho promoguin.

Vos deixam un parell d’evidències d’aquest estat:

whatsapp-image-2016-10-10-at-11-08-471 whatsapp-image-2016-10-10-at-11-08-47 pac-1

 

1 COMENTARI
  1. Fa 36 anys que faig una revista quizenal, abans se deia s’Arenal i ara se diu LEstel. Actualment son 3.000 exemplars que se reparteixen pels Paissos Catalans, però sobretot pel Pla de Mallorca.
    Magradaria coneixer-vos,ja que som veinats

    Sant Joan, Bellavista,44

Digues la teva!