Els membres del club de lectura de Vilafranca es trobaren el passat 15 de juliol a la nit a S’Estanc Vell per comentar l’últim llibre que han llegit, La part freda del llit, amb la magnífica presència de l’autor, Bernat Nadal.

Les 18 persones que es reuniren passaren una vetlada perfecte acompanyada d’un bon sopar i els comentaris sobre els personatges i les situacions on transcorren les historietes, una a Roma i les altres a Mallorca. En Bernat els exposà l’obra narrativa en qüestió accentuant aspectes concrets com per exemple; quan comença la idea, quin és el motiu de cada narració, el sentit figuratiu de la narracions, etc.

L’autor contestà les preguntes dels assistents amb molta proximitat, amb naturalesa i empatia, qualsevol dubte o qüestió va ser resolt i no només es tractà el llibre sinó que pogueren conèixer la part més íntima i humana del conferenciant.

 

Digues la teva!