Des de fa unes setmanes, l’equip de futbol masculí ja ha arreplegat les seves files. Enguany, després del final d’infart de la temporada passada, ja s’ha posat les piles per arribar bé a la primera jornada de lliga -que serà el proper dia 28 d’agost- i, també, per conèixer bé el grup ja que tenim moltes cares noves.

Han estat 11 els jugadors que, per un motiu o per un altre, han decidit partir cap a un altre equip o bé deixar l’esport. Però, per  sort, molts d’altres han decidit que el Vilafranca ha de ser el destí d’aquest any. I no només els jugadors, en Maties Ramis (l’entrenador) abandona el club i s’incorpora en Rafa Perez.

A la foto de portada no les veim a tots, però tendrem un bon grapat de cares noves, aquestes són; Yashin, Julià Sansó, Pere Miquel, Guillem Morlà, David Bonilla, Llorenç Berçe, Musta, Tomeu Prohenç, Mohamed i Pablo, entre d’altres que aviat podrem confirmar.

En resum, començam una temporada en un grup ple de rivalitats ja que en ell hi trobam pobles molt propers -Porreres, Montuïri, Pina o Algaida-, amb una plantilla molt jove i amb ganes de bons resultats. Ànims la vila!

Digues la teva!