El PP torna a guanyar les Eleccions Generals a la Vila


Sense novetats. El PP tornà a ser el partit més votat a les Eleccions Generals a la Vila amb 544 vots, 44 més que als passats comicis de desembre. La coalició Units Podem Més no aconseguí els resultats esperats, aconseguint 446 sufragis, 183 menys que quan es presentaren per separat fa sis mesos. El PSOE sumà 154 vots, 30 més que al desembre mentre que Ciudadanos es plantà amb 93, perdent-ne nou. Sobirania per a les Illes treu 67 vots, el partit animalista PACMA en féu 15, Partido Familia y Vida 7 i Recortes Cero-Els Verds 3.

Tot això, amb una participació del 64,62 per cent del cents (votaren 1.346 persones) 5,7% menys que fa sis mesos (70,32%). Es registraren nou vots en blanc i 18 nuls.

Els progressistes sumen més que el centre-dreta


La suma de vots globals dóna la victòria a les forces progressistes davant el centre-dreta. Units Podem Més, PSOE, SI i PACMA assoleixen 671 vots, mentre que PP, Ciutadadanos y Partido Familia y Vida 644.

Amb tot, el PP tornà a ser el partit més votat a les eleccions generals. Una dinàmica que manté d’ençà de la democràcia.

 ELECCIONS IMATGE

Digues la teva!