L’alumnat de 6è del CEIP Es Cremat, durant aquest curs, ha treballat diferents tipologies textuals contextualitzades en l’entorn. La dinàmica del treball de llengües a 6è està basada amb la cooperació que es fa a través de la transmissió de coneixements dels propis alumnes i també molt sovint en la producció i l’elaboració d’activitats i materials. S’ha inculcat la vessant artística fomentant l’originalitat i la sensibilitat dels joves artistes.

Al llarg del curs han escrit obres de teatre i les han representades, han inventat jocs, han realitzat audiovisuals, etc. El mesos d’abril i maig hem aprofundit en el treball de la poesia i m’ha semblat interessant mostrar els resultats.

La primera part l’anomenam núvols.

Fruit de l’observació del cel i de l’expressió de sentiments van crear aquests poemes.

La  segona part és una mostra del treball individual que s’ha fet, durant el mes de maig, basat en l’experimentació inicial del treball cooperatiu, també amb l’ajuda del programa Jo ho puc aconseguir impulsat per l’APiMA i la lectura i observació de llibres de la biblioteca de l’aula.

Caterina Oliver

Aquestes són dues opcions per visualitzar els poemes:

 

 

Digues la teva!