Ahir, el dimoni de Sa Revolta va publicar aquest text:

Després de la reunió mantenguda avui horabaixa a l’Ajuntament de Vilafranca per tancar el programa de festes de la Beata, des de sa Revolta ja vos podem avançar i confirmar els quatre actes que organitzarem enguany: dissabte dia 16 presentació de la camiseta i altres novetats, dia 17 inauguració de l’exposició sobre bars antics de la Vila, dia 30 vermut, dinar i festa de sa Revolta i dia 31 sa Revolta!!! Ja vos anirem informant dels detalls!!! Guardar-vos els dies!!! Visca la Vila!!! Visca sa Revolta!!!

Després dels seus 25 anys, celebrats l’any passat, Sa Revolta manté totes les activitats que va dur a terme pel que havia de ser un any especial. Però vista la resposta del poble i la seva bona acollida, la festa no quedarà en un record passat. D’aquesta manera, enguany la festa es consolida, i amb més força que mai.

Ja fa uns dies que el dimoni ens anunciava la festa a través de les xarxes socials (@sarevolta), i ja des del primer dia els seus followers mostraven les ganes de revolta que tenen. I és que l’any passat, sense tenir en compte totes les edicions de Sa Revolta passades, les activitats arreplegaren més d’un miler de persones al llarg dels dies.

Aquest any la presentació de la camiseta inaugurarà les festes; el dinar encara serà més multitudinari, aviat sabrem qui seran els encarregats de musicar i encapçalar la festa, i Sa Revolta, simplement, serà allò que és. I encara n’hi ha més, enguany n’Amador ‘Senyoret’ ha preparat una exposició de fotos dels bars antics del poble que segur que serà de veure.

Digues la teva!