La Conselleria de Salut del Govern ha presentat el projecte d’ampliació i reforma de l’hospital comarcal de Manacor amb un pressupost de 81 milions d’euros. El projecte s’executarà en quatre fases. Aquesta actuació beneficiarà els veïns de Vilafranca que reben atenció sanitària en aquest centre hospitalari, el qual a dia d’avui atén 139.000 persones de la comarca, i que suposarà una clara millora en els serveis i en l’atenció mèdica.  IMG_2794

Tal i com han anunciat la presidenta del Govern, Francina Armengol, i la consellera de Salut, Patricia Gómez, les obres començaran al gener de 2017. Les quatre fases que es duran a terme preveuen l’ampliació del servei d’Urgències, més espai d’hospitalització, una nova UCI, quatre plantes d’aparcaments i nous serveis com el de ressonància magnètica entre d’altres.

S’ha d’esmentar que, tot i estar anunciada la seva presència a l’acte de presentació del projecte realitzat aquest dimecres 8 de juny a l’hospital de Manacor, el batle de la Vila, Montserrat Rosselló, no hi féu acte de presència a diferència d’altres primers edils i regidors de la comarca.

2054490

Digues la teva!