El passat divendres 20 de maig, tengué lloc al Teatre Municipal de Vilafranca un dels primers concerts del cicle anomenat ‘Es Pla perfecte’, amb concert_presentacio_esplaperfecte_-_marcel_cranc_2016el cantautor mallorquí Marcel Cranc, organitzat per la promotora mallorquina POM i que pretén acostar la música als pobles del Pla de Mallorca.

Marcel Cranc feu gaudir durant gairebé dues hores tot el públic assistent amb la seva música.Unknown

Miquel Vicensastre (Sencelles, 1973), nom real de l’artista, demostrà una vegada més que no deixa ningú indiferent. Destaquen sobretot les lletres cuidades i  poètiques, de vegades de caire malencònic, però, al mateix temps, amb pinzellades positives. Em recordà a una mescla entre Tomeu Penya i Manel, per les lletres i textos ben cuidats i poètics, d’una banda, i el caràcter mediterrani que tenen moltes de les seves cançons, farcides de grans sentiments i hipnòtiques alhora.

Cantà en català i castellà, i deixà ben clar que la llengua ha de ser un vincle per unir i comunicar-nos, que no ha de suposar una barrera.

Únicament amb la seva guitarra amb efectes i un piano, Marcel Cranc regalà a tots els assistents un núvol musical capaç de sorprendre i capturar l’ànima de tots els que érem allà.

Digues la teva!