Crònica de la presentació de Marsoc (Rectoria Vella, 07.05)

Acabam de presentar el que serà Marsoc, la nova revista de Vilafranca. L’acte, que ha estat un èxit d’assistència –tot i que sense representació consistorial, ha començat amb una explicació per part d’en Mateu Català i n’Apol·lònia Rosselló, dos dels col·laboradors.

 

IMG-20160507-WA0038

 

L’explicació inicial ha anat acompanyada d’un tutorial sobre com accedir a l’espai web de la revista (www.marsoc.cat). Seguidament, s’ha donat el sus a la revista fent visibles els articles. El públic assistent ha respost de manera molt positiva fent preguntes i mostrant la seva voluntat col·laboradora.

 

IMG-20160507-WA0034IMG-20160507-WA0040

 

Aprofitam per anunciar, com també s’ha dit a la presentació, que el nostre sistema de finançament inicial consistirà en les aportacions voluntàries que podrà fer qualsevol persona (o entitat) a través de la plataforma Verkami, que activarem els propers dies. Si us interessa col·laborar, estau atents a les xarxes socials (@revistamarsoc)!

Encetam un llarg camí que esperam que sigui pròsper i durador. Una nova proposta, un nou vincle entre la gent de Vilafranca, i adaptada a les necessitats actuals. Des d’una perspectiva digital, ens proposam d’oferir una eina global i integradora. Per això, des d’aquí volem fer una crida a la col·laboració de tota la societat vilafranquera. Tenim l’objectiu de crear una plataforma d’inclusió on cadascú pugui trobar el seu racó per expressar-se, per això, vos necessitam a TOTS.

 

IMG-20160507-WA0037IMG-20160507-WA0043IMG-20160507-WA0039

Digues la teva!