Menets de Kordeta és la ironia del seu nom.

El grup musical de recent naixement, però de llarg recorregut musical pel que fa la majoria dels integrants, va debutar l’estiu passat sobre l’escenari del ja consolidat HortellaFest. Des de llavors, han anat recorrent, amb una gira de títol suggeridor -Cazando gaviotas-, els bars de Vilafranca i Sant Joan per donar-se a conèixer i crear un col·lectiu de seguidors fidels als ritmes heavy-punks de les eclèctiques versions d’Eskorbuto, Los Porretas, Boikot, Sabina, Extremoduro, etc. juntament amb les produccions més personals de Bernat Estrany, el frontman vilafranquer. Dia 7 de febrer va ser el darrer concert d’aquest grup, que es prendrà un període de pausa obligada (en Franco, el baixista, és al seu país d’origen un parell de mesos) per tal de seguir produint i millorant. El concert de comiat momentani va tenir lloc al carrer Major, de Sant Joan, i va estar precedit d’una performance còmica. Tot i que les condicions meteorològiques no varen acompanyar, el show va estar garantit en tot moment!

Digues la teva!