Després d’una temporada de descans, estam en procés de reactivació del club de lectura amb unes quantes variacions en relació a edicions anteriors.

La dinamització anirà a càrrec dels propis membres del club.  A cada sessió es proposarà una lectura. Per fer venir-ne ganes, l’encarregat o encarregada de dinamitzar podrà contar la biografia de l’autor, comentar lectures prèvies d’aquest mateix autor, temàtica o estil, activitats paral·leles que es poden realitzar (projecció de pel·lícules, documentals etc.), etc.

Tenim els lots de llibres de la xarxa de biblioteques que estan a la nostra disposició, això ens permet poder llegir el mateix títol a la vegada i després canviar impressions.

Es podrà participar a les tertúlies que interessin, no cal llegir tot el que es proposa.

La periodicitat de cada trobada serà bimensual o trimestral. Les trobades es faran en cap de setmana, fent un cafè o un tast, sopant o berenant.

És una activitat oberta que anam construint a mesura que ens trobam i segons els interessos dels participants.

En aquests moments llegim Atrapada al mirall de Gemma Lienas i convidam, a qui estigui interessat  en l’intercanvi de punts de vista sobre una mateixa lectura, que es posi en contacte amb noltros.

Digues la teva!